Hemsida

Vi bygger professionella högpresterande hemsidor anpassade för nuet & framtiden

professionell hemsida är smart investering

Utseende, stabilitet och prestanda.

Snygg hemsida, bra hemsida?

En hemsida ska helst vara visuellt tillfredsställande för ögonen. Men bara för att hemsidan ser bra ut betyder det inte nödvändigtvis att hemsidan är professionell. Många hemsidor kan lida av så kallad visuell överbelastning, vilket gör att potentiella kunder och samarbetspartners lätt tröttnar och söker sig vidare till dina konkurrenter istället.

Ska du marknadsföra hemsidan så är prestandan en minst lika viktig del, då sökmotorer som Google värdesätter prestanda högt.

Stora prisskillnader?

01

Priser på webbsidor varierar orimligt mycket tycker många. Men egentligen så är anledningen väldigt rimlig. Det handlar inte alltid om vad du ser. En hemsida med rätt färger och element kan kännas väldigt professionell. Men utan en stabil grund och rätt prestanda kommer hemsidan inte anses som vänlig av sökmotorer som Google. Dessutom är det skillnad på en informationssida i jämförelse med en hemsida fylld av funktioner som behöver många timmars programmering.

Responsiv hemsida?

02

Det engelska ordet responsive betyder ”mottaglig” eller ”tillgänglig”. Detta syftar kort och gott på att hemsidan anpassar sig automatiskt till olika plattformar, så som dator, smartphone & padda.

 

Framtiden är alltid ett stenkast bort i teknikvärlden. Det gäller att alltid vara förberedd och uppdaterad.

Nöj dig inte med standard

Få ett kostnadsfritt prisförslag redan idag. Du sätter budget & gränser.

Berätta om dina tankar och önskemål i formuläret.

Rulla till toppen