Tjänst

Redovisning & bokföring

Nu erbjuder vi nu även professionell redovisning & ekonomisk rådgivning.

Vi erbjuder ett skräddarsytt koncept med anpassning efter varje kunds behov och önskemål. Vi arbetar med välutvecklade ekonomisystem, som genom integrationslösningar möjliggör hög flexibilitet. Vi tillhandahåller även olika digitala plattformar som effektiviserar administrationen från kundsidan, som Avanta App och Finsit.

Vilka är Avanta Ekonomi?

Avanta Ekonomi är en digital redovisningsbyrå som erbjuder skräddarsydda ekonomiflöden, ekonomifunktioner samt ekonomisk och juridisk rådgivning till ditt företag och till dig som företagare.

Vi har i dagsläget kontor i Uppsala, Borlänge och Stockholm. Genom vårt digitala arbetssätt kan vi fokusera mindre på att knappa siffror och mer på att hjälpa dig att utveckla ditt företag genom analys och rådgivning.

Vi på Avanta Ekonomi kan fungera både som komplement till er egen ekonomiavdelning eller som ett alternativ till en egen ekonomiavdelning. Oavsett vilka behov du och ditt företag har kommer vi att sätta upp en skräddarsydd lösning för just er specifika situation.

Som en digital redovisningsbyrå arbetar vi med de senaste tekniska lösningarna och programvarorna allt för att du ska behöva lägga minsta möjliga tid på din ekonomiska administration.

Tveka inte att fråga

Skriv till oss

Vi besvarar inom 24 timmar