Företagslån

Jämför företagslån smidigt och enkelt via Lendo. Genom en ansökan får du inom 24 timmar svar från upp till 18 banker & långivare. Du väljer själv den bank och villkor som passar dig och ditt företag!

Ansök på 1 minut
Svar inom 24 timmar
Kostnadsfri ansökan

Smidigt, enkelt och tryggt!

Approvas affärsidé är att hjälpa företag och konsumenter att nå sina finansiella mål genom att tillhandahålla smarta och flexibla finansieringslösningar på ett enkelt och snabbt vis, så att våra kunder kan få mer tid till annat.

Med hjälp av ditt BankID lämnar du snabbt och enkelt in en ansökan. Inget onödigt pappersarbete krävs. Vi hämtar allt vi behöver digitalt.

Vi har förstått värdet i ordspråket tid är pengar. Som egenföretagare är det ännu viktigare. Vi tar snabba beslut och gör dessutom utbetalningen samma dag som du blir beviljad ett lån.

Qred är marknadsledande i Norden och alla företag kan ansöka. Våra företagslån fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du kan när som helst kan betala tillbaka hela lånet, utan extra kostnader.

  • Vi tar ingen kreditupplysning genom UC på dig som privatperson, utan vi använder Creditsafe för att avgöra din kreditvärdighet.
  • Det tar 1 minut att ansöka, 1 timme för att få en icke-bindande offert och pengarna utbetalas samma dag.
  • Qred tillämpar en fast månadsavgift baserad på ditt företags Qred-score.
  • Du väljer själv hur mycket av det beviljade beloppet som du vill utnyttja.
  • Ingen bindningstid
  • Ingen startavgift
  • Inga dolda kostnader
  • Alltid personlig service!

Krea har som övergripande mål att bli störst i Norden på digital jämförelse av företagslån.

Krea erbjuder störst nätverk av banker och har Sveriges nöjdaste kunder. Fler än 7000 svenska företag har hittat rätt lån via Krea.

Du får erbjudanden för företagslån och fakturaköp genom en enda ansökan. Du ökar därmed dina chanser för att få den bästa räntan och villkoren för din finansiering. Ansökan är enkel och kostnadsfri.

Att ansöka om företagslån via Zmarta är en kostnadsfri, snabb och smidig process. Din ansökan skickas till flera långivare med bara en kreditupplysning och du kan närsomhelst under processen ta hjälp av våra kunniga rådgivare.


För ansöka om lån måste ditt företag vara registrerat som ett Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag eller Enskild firma. De flesta av våra samarbetspartners kräver att företaget har varit registrerat och aktivt i minst 6 månader. Vi tar endast en kreditupplysning på bolaget, kreditupplysningen delar vi sedan med våra långivare.


Varje långivare kan skicka en kopia av kreditupplysningen hem till dig, en så kallad omfrågekopia. Du kan alltså kan få hem flera kreditupplysningar, men endast en förfrågan registreras.

Snabbt om Toborrow företagslån

​Lånebelopp: 30 000 kr – 20 000 000 kr
Återbetalningstid: 3–60 månader
Bolagsformer: Aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, enskild firma och bostadsrättsföreningar
Endast 1 UC per ansökan – få flera erbjudanden
Inget krav på säkerhet
Jämför flera låneerbjudanden kostnadsfritt
Ansökan är inte bindande
Flertalet banker och långivare registrerade
Enkel och snabb ansökan
Svar inom 48 timmar
Säker ansökan med BankID

Nystart och behöver låna privat för att nå dina drömmar? 

Rulla till toppen